Ny styrelse

Hoppas ni alla har och har haft en fin sommar, här i Lund har värmen varit intensiv. Det närmar sig terminsstart, och vi i styrelsen är igång med planeringen av höstprogrammet.

Men. Både jag (Thérèse) och Helena flaggade redan på årsmötet att vi skulle behöva avgå till hösten. Så blir det, inom några veckor flyttar vi båda från Lund. Även Violinda meddelar att hon lämnar sin plats i styrelsen, vilket gör situationen minst sagt akut. Jag har fortfarande inte sett årsmötesprotokollet och minns inte vem/vilka som valdes till valberedning, men vi kommer behöva er hjälp att rekrytera ny styrelse. Ta gärna kontakt med oss så snart ni ser det här!

Vi kommer att kalla till extrainsatt årsmöte, sannolikt blir det den 12 september. Till dess kommer vi behöva kandidater som kan väljas in. Den styrelsen kommer bara sitta några månader, tills nästa årsmöte hålls i februari/mars. Om allt går som vi hoppas så kommer höstens program att vara planerat när vi avgår, så den tillträdande styrelsen kommer bara behöva hålla verksamheten flytande under hösten. Till jul måste vårterminens program planeras. Det handlar alltså om en begränsad arbetsbörda, men den är avgörande för KRISS i Lunds överlevnad.

Vi har under våren varit tre personer i styrelsen, och det är min absoluta uppfattning att det är tillräckligt. För föreningens långsiktiga stabilitet vore det nog positivt med fyra eller kanske till och med fem ledamöter, men det kan bli ett senare projekt.

Jag hoppas att ni alla tar er en funderare på om ni, eller någon ni känner, kan passa för och tänka er att skänka KRISS några ideella timmar under hösten. Det vore så oerhört tråkigt om föreningen måste läggas ner. Har du förslag på namn eller vill anmäla intresse, maila oss på krissilund@gmail.com Även om det är årsmötet som väljer ledamöter till styrelsen, är det bra om vi i avgående styrelse får en uppfattning om hur intresset är.

Jag vet tyvärr inte hur jag kan nå medlemmar på annat sätt än via facebook och bloggen, så sprid gärna ordet till KRISS-are ni inte tror når den här informationen.

Allt gott!

/ Thérèse, ordf. KRISS i Lund

Annonser