Tysklandsgäster

Tack allihop för en härlig terminsupptakt!

På måndag är första träffen för ”Kärleken övergår allt”-samtalen tillsammans med dominikanernas studentverksamhet och studentprästerna.

Sedan har vi besök av Evangelische Studierendengemeinden från Bielefeld i Tyskland under veckan. Här är några tillfällen att träffa dem:

  • Tisdag ska vi se Dalby kyrka där Stephan Borgehammar, teologiprofessor som bl a undervisar i kyrkoarkitektur och är väldigt kunnig om Dalby kyrka, kommer att guida. Det blir på eftermiddagen troligen 14.45, buss från Lund C 13.58. Kanske fler än jag som bor i Lund men ännu aldrig varit inne i Dalby kyrka, som är Nordens äldsta och har varit domkyrka? Innan dess, 11.00 kommer Anne att leda en pilgrimsvandring mellan heliga platser i Lund, också väldigt spännande – jag har gjort två sådana vandringar och de var fina.
  • Onsdag kväll har vi middag för de tyska gästerna och KRISS i Lund på Studentskegården, Laurentiigatan 3. (gatan som löper mellan Allhelgonakyrkan och Clemenstorget. Studentskegården ligger mittemellan G Anderssons cykel och kulturskolan samt mittemot Carema vårdcentral. Anmälan till Amanda. stina_amanda@hotmail.com, 0702 63 12 19
  • Torsdag kväll har vi KRISS-träff som vanligt och då kommer vi prata mer med tyskarna.
Hoppas vi ses! hälsar Amanda
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s